application/x-httpd-php Common.php ( PHP script, ASCII text )

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/scmpartn/public_html/system/core/Common.php:3)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

SCM-Partners Oy

TUOTTEET JA PALVELUT

Tavoitettavuus palvelun lähtökohtana

Ensimmäinen mielikuva yrityksen toiminnasta tai palvelusta luodaan jo ensimmäisellä yhteydenotolla: miten asiakas huomioidaan, tavoitetaanko oikeat henkilöt ja miten haluttu viesti kulkee eteenpäin.

Kun asiakas ottaa yhteyttä, on ensiarvoisen tärkeää, että puhelu ohjautuu mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle. Tehokkailla puheviestintäratkaisuilla yhteydenotot löytävät vastaanottajan päätelaitteesta riippumatta – joko puheluina, ääniviesteinä tai vaikkapa soittopyyntöinä sähköpostissa.

Modernit puheviestintäratkaisut tehostavat johtamista ja parantavat asiakaspalvelua

SCM-Partner Oy tarjoaa tunnettujen ja laadukkaiden laitevalmistajien tuotteita ja palveluja, joiden avulla löydetään parhaat ja uusimman teknologian mukaiset laiteratkaisut. Lähtökohtana ovat aina yhdessä asiakkaan kanssa kartoitetut toiveet, joiden pohjalta mietitään joko kokonaan uudet innovatiiviset toimintamallit tai tehostetaan perinteisiä hyviksi havaittuja viestintäratkaisuja uusimmalla tekniikalla.

EtusivuSCM-Partner OyTUOTTEETYhteistyökumppanitOta Yhteyttä